Om Oss

Gothenburg Functional Fitness är en ideell förening och vi var Göteborgs första riktiga CrossFit-box när vi öppnade 2009. Tio år senare – 2019 bytte vi namn och gick med i Swe3F (Svenska Förbundet för Functional Fitness), men självklart med samma träningsglädje och gemenskap som grund för vår verksamhet.

Istället för bekväma gymmaskiner och TV-apparater erbjuder vi fria vikter, svett och utmaningar för att du skall få maximal effekt av din träning. Det plus en oslagbar gemenskap, där du snabbt blir en del av gänget, gör GFF till det givna valet för din träning – om du frågar oss!

Vårt mål är att erbjuda varje medlem en rolig, utmanande och utvecklande träning likväl som en kamratlig och inbjudande stämning i boxen!
Det är flera gånger vi hört att vi är en “fritidsgård för vuxna” och flera av våra medlemmar har blivit vänner för livet – även utanför boxen.

Hos oss är alla välkomna; gammal eller ung, stor eller liten, lång eller kort, fysmonster eller soffpotatis. Alla tränar efter sina individuella förutsättningar och vi anpassar alltid passen efter din personliga förmåga.
Våra duktiga coacher brinner för att lära ut.

Hitta hit!

Gothenburg Functional Fitness

Flöjelbergsgatan 7B, 431 37 Mölndal